Regisztrációs/Felhasználói segédlet

Regisztráció menete

 1. A regisztráció megkezdéséhez kattintson az alábbi linkre és válassza a „Regisztráció” gombot:
  https://meetdoc.hu/vorosvari-uti-gyermekorvosi-rendelo/?utm_source=webpage&utm_medium=web&utm_campaign=timebooking
 1. Töltse ki a kért adatokat a gyermek nevével, a gyermek születési dátumával és az Ön e-mail címével.
 1. A megadott e-mail címre érkezik egy megerősítő levél, ebben kattintson a megerősítő linkre. Ezután az oldalon, ahová ez viszi, szintén kattintson a megerősítő gombra. Ezután egy „Gratulálunk!” feliratot fog látni.
 1. Lépjen ki, és zárja be az oldalt, ahol a „Gratulálunk” felirat megjelent.
 2. Ismét kattintson a fenti az egyes pontban látható linkre. Ez regisztrációt követően már a rendelő időpontfoglalójára fogja irányítani. Itt egyből láthatóak lesznek a foglalható opciók.

Időpont foglalása

 1. Regisztráljon a „Regisztráció” részben olvashatóak szerint.
 2. Ha szükséges, lépjen be a „Belépés” gomb kiválasztásával, válassza ki a kívánt opciót (pl. „Iskolai igazolás betegség miatt – távkonzultáció”). Olvassa el az opció alatt leírt információt.
 1. Kattintson a „Tovább” gombra. Megjelennek az elérhető szabad időpontok
 1. Válassza ki az Önnek megfelelő időpontot és kattintson rá. Adja meg a kért adatokat a foglaláshoz, és a „megjegyzés” részben írja le pár szóban, mit szeretne (pl. személyes konzultációkor: milyen tünetei vannak a gyermeknek, ha beutaló akkor az milyen szakrendelésre és milyen tünetek miatt, ha recept akkor a gyermek súlya, a kért gyógyszer neve, ha krónikus gyógyszer akkor az adagolása is – pl Letrox 1×75 ug, ha igazolás akkor mettől meddig volt beteg stb.)
 1. Pipálja ki az „Elfogadom” és a „Nem vagyok robot” négyzetet
 2. A következő oldalon, ahová viszi ez után, kattintson a „Rendben, véglegesítem a foglalásom” gombra
 3. Kap egy visszaigazoló e-mailt.
 4. Amennyiben „Távkonzultáció” vagy „Iskolai igazolás” funkciót foglalt, a visszaigazoló e-mailben lesz egy gomb a „Csatlakozás az online konzultációhoz”. A foglalt időpontban ennek megnyomásával tudja létrehozni a videókapcsolatot a számítógépen. Ha ez nem sikerül, mi telefonon fogjuk Önt hívni a megadott időpontban.