Vörösvári úti gyermekrendelő

Dr. Schuler Zsófia Cikk,ÚjCikk Ingyenes koponya-has-csípő ultrahang egy éves kor alatt

Ingyenes koponya-has-csípő ultrahang egy éves kor alatt

A Víziorgona utca 8. alatt található új ellátó ingyenesen elvégzi az egy év alattiak has-koponya-csípő ultrahang vizsgálatát a 3. kerületi lakosok és az életvitelszerűen itt tartozkodók részére. Részletek:

„ 2. A Kft. jelen Megállapodás aláírásával vállalja, hogy elvégzi a szülők jelentkezése alapján a Budapest Főváros III. Kerület területén állandó lakhellyel rendelkező csecsemők egy éves koráig az agy, csípő, has-és kismedence együttes ultrahang vizsgálatát. A vizsgálat feltétele, hogy legalább az egyik szülő/törvényes képviselő rendelkezzen a kerületben állandó lakcímmel.

2.1. a Kft. biztosítja a 2. pontban meghatározott szolgáltatást azon gyermekek számára is, akik nem rendelkeznek a kerületben állandó lakcímmel, de a területileg illetékes védőnő igazolása alapján életvitelszerűen a III. kerületben tartózkodnak, és legalább az egyik szülőjük/törvényes képviselőjük a III. kerületben bejelentett lakcímmel rendelkezik. A Megállapodás 3. pontjában foglaltakat az ebben a pontban meghatározott gyermekekre is érteni kell.”

A rendelésre, szűrővizsgálatra a bejelentkezés kötelező, mely a Mobil Ultrahang Kft.

– weboldalán (www.mobiluh.hu) a „bejelentkezés csecsemő ultrahang vizsgálatra” menüpont alatt lehetséges, vagy

– digitális, magyarországi hívószámukon: 06 (21) 2000-225, hétfőtől péntekig, 8.00 – 20.00 óra között.

Kapcsolódó